Aquest web utilitza galetes (cookies) per a fer un seguiment estadístic de les consultes efectuades. Doneu la vostra acceptació per tal de seguir navegant.

Catalan English French Spanish

Dilluns 16 d'octubre de 18h a 20h descobrirem les iniciatives veïnals agroecològics al barri de la Prosperitat, i ho farem a través d'un Mapatge col·laboratiu emmarcat dins del  Mapa Barcelona + Sostenible, un projecte que vol esdevenir una eina que contribueixi a l’enriquiment del teixit veïnal i comunitari i a la construcció d’una societat més responsable, justa i inclusiva.

Cartell Mapatge Prosperitat

Aquest any des de la SCEA, aprofitant que està dinamitzant el programa d'activitats d'educació ambiental de la Casa de l'Aigua de Trinitat Nova, s'ha organitza el mapatges anual al districte de Nou Barris. Les iniciatives veïnals tenen un gran pes en els districtes de la zona Nord de Barcelona. És el cas del barri de Prosperitat. En aquest mapatge descobrirem iniciatives agroecològiques a nivell de barri: horts i consum alternatiu.
D'altra banda, també coneixerem part de la història del barri a través dels arbres de carrer i alguns establiments ecològics i de proximitat que lluiten per fer-se un espai.

Si esteu interessats/es podeu fer la vostra inscripció enviant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  amb el vostre nom, adreça electrònica i telèfon i el dels vostres acompanyants. També ho podeu fer trucant al 934637771, o personalment a La Casa de l'Aigua de Trinitat Nova, carrer Garbí, 2