Aquest web utilitza galetes (cookies) per a fer un seguiment estadístic de les consultes efectuades. Doneu la vostra acceptació per tal de seguir navegant.

Catalan English French Spanish

Dissabte 12 de gener d'11 a 14 h gaudirem d'un matí ple d'educació ambiental a Nou Barris. La plaça Major de Nou Barris acollirà tallers d'educació ambiental adreçats a tota la família i també guadirem de l'obra de teatre "La Botigueta" (de la companyia Tanaka Teatre), un espectacle de teatre i titelles on el públic participa, decideix i es converteix en un/a consumidor/a amb superpoders!

Des de les 11 h hi haurà tallers simultanis oberts a la participació de totes les persones que s'apropin a la plaça Major.

- Construeix el teu hort vertical. Taller pràctic dirigit tant a adults com a infants encarat a creur un petit hort vertical que podrem col·locar en qualsevol espai d'una terrassa o balcó. Una estructura amb materials reciclats i adequada per al cultiu de plantes aromàtiques i petites hortalisses. A càrrec de: L'Ortigacoop SCCL

- Vine a fer el teu Furosiki. Aprofitant i recuperant peces de roba d'antics llençols o draps, i amb l'inspiració de l'art japonés (Furosiki) ens omplirem les mans de pintura per crear els nostres embolcalls per guardar, trasnportar o embolicar objectes quotidians i generar menys residus. A càrrec de: LABcreatiu

- Descobreix la tècnica per fer Kokedama. El Kokedama és una tècnica japonesa que consisteix en plantar una planta en una bola molsa. A càrrec de: Koquercus Titi Sastre. Fundació Vincles.

- Contes d'Aigua sense paraigua. Recull de llegendes de totes les parts del món (la Noia Oceà, Kooboo i l'arbre de cautxú) que giren al voltant de l'aigua. A càrrec de Victoria Martín.

A les 12 h començarà l'obra de Teatre! Visitarem la Botigueta de l'Amàlia on es ven de tot! Veniu i atreviu-vos a entrar a la seva Botigueta màgica. Obra de teatre sobre consum conscient a càrrec de: Tanaka Teatre SCP.

 

CartellNouBarris web