Aquest web utilitza galetes (cookies) per a fer un seguiment estadístic de les consultes efectuades. Doneu la vostra acceptació per tal de seguir navegant.

Catalan English French Spanish

Davant el gran moviment social que ha despertat als carrers els últims mesos per a fer front l’emergència climàtica, la Societat Catalana d’Educació Ambiental, recolzem la vaga pel clima del dia 27 de setembre, tot i així la secretaria tècnica estarà oberta amb serveis mínims, ja que creiem que el canvi de sistema a través de l’educació ambiental és la clau de volta per frenar l’emergència en la que ens trobem evocades.
Conscients que l’emergència actual no és només climàtica sinó que ens trobem davant una emergència ambiental, que va molt més enllà del canvi climàtic, a on la introducció d’espècies exòtiques invasores provoquen una gran pèrdua de biodiversitat; la contaminació dels sòls, l’aire i l’aigua per diferents mitjans són causants de malalties algunes amb resultats fatídics no només als humans; un sistema productiu i un sistema econòmic sense límits, que ens evoca a la cultura d’un sol ús, etc. Des de la SCEA continuem treballant pel canvi social, perquè només a través de la presa de consciència i el pas a l’acció podem revertir la situació actual.
Rebel·lem-nos i provoquem el canvi de sistema!!
- Junta de la Societat Catalana d’Educació Ambiental –

Cartel27SHORALUGARA4