Aquest web utilitza galetes (cookies) per a fer un seguiment estadístic de les consultes efectuades. Doneu la vostra acceptació per tal de seguir navegant.

Catalan English French Spanish


Des de l’Aula Ambiental Bosc Turull, enquipament gestionada per la Societat Catalana d’Educació Ambiental, s'inicia una nova col·laboració amb el Park Güell i el MUHBA, Museu d’Història de Barcelona

El dia 5 d’octubre comença el cicle La natura i el park, que consta de 4 activitats. Aquestes estan emmarcades en el programa Diàlegs, arquitectura i natura, organitzat pel MUHBA i el Park Güell. Són esdeveniments d’entrada lliure, però requereix reserva prèvia a través del web del MUHBA.

Matinal d’albirament d’ocells al Park Güell, a càrrec de Pere Alzina
A la tardor bona part dels ocells que enriqueixen el nostre cel marxen cap a l´Àfrica (orenetes, abellerols, puputs, etc.) i, d´altra banda, n´arriben d´altres (pinsans, tords, lluers, etc.) que fugen de la neu i del glaç del centre i nord d´Europa. Una passejada pels diferents hàbitats del Park.

Punt d´inici: Mirador Virolai-Joan SalesCCbyJosepPanadero

Final: Plaça de la Natura del Park Güell
Dates i horaris: 5 d'octubre, 23 de novembre de 09:00h a 11:00h.

Passejada botànica i fotogràfica pel Park Güell, a càrrec de Josep Maria Llorach

Un recorregut pel Park, apropant-nos a aquelles plantes que més ens cridin l´atenció, aprenent a conèixer les seves particularitats i intentant plasmar-les en les nostres fotografies.

Inici: punt d´accés de l´av. del Santuari de Sant Josep de la Muntanya.
Final: Plaça de la Natura del Park Güell
Dates i horaris: 5 d'octubre, 23 de novembre d'11:30h a 13:30h.

El Park Güell, entre cultura i natura, a càrrec d’Oriol Porcel

Itinerari paisatgístic que vol explicar què hi fa el Park Güell al vessant de la Muntanya Pelada mirant cap a l´Eixample, com s´adapta al seu entorn i es proposa com una continuïtat que difumina el pas de la natura vers la ciutat... o a la inversa!

Inici: Mirador de Joan Sales.
Final: pl. de la Natura del Park Güell
Dates i horaris: 20 d'octubre, 1 de desembre d'11:00h a 13:00h. És imprescindible la reserva
prèvia

El Park Güell, l’arquitectura feta natura, a càrrec de David Gimeno

Passejada per conèixer la diversitat botànica i faunística del Park Güell, entendre l´experiència naturalista de Gaudí, la interpretació que en feia en la seva obra i com la natura va definir les formes i colors de la seva arquitectura.

Inici: accés de l´av. Coll del Portell.
Final: Plaça de la Natura del Park Güell
Dates i horaris: 20 d'octubre, 1 de desembre d'11:00h a 13:00h.


Podeu triar la que més us agradi, o fins i tot combinar-ne dues! Totes elles són gratuïtes però recordeu que és imprescindible la reserva prèvia.

Inscripcions