Aquest web utilitza galetes (cookies) per a fer un seguiment estadístic de les consultes efectuades. Doneu la vostra acceptació per tal de seguir navegant.

Catalan English French Spanish

Des de la Fundació Vincles amb la col·laboració de la SCEA iniciem el mes de novembre un cicle de taules de debat entre el tercer sector ambiental i el tercer sector social: ALIANCES AMBIENTALS.

Convidats de diferents procedències i experiències professionals, en parlaran de la seva feina, dels reptes que tenim davant i ens ajudaran a identificar què podem fer les entitats del tercer sector per avançar en l’àmbit sòcio-ambiental.

La primera jornada és Economia circular i ús de recursos, prevista per al 19 d'octubre, ha canviat de data, i es porta a terme el dimecres 11 de desembre de 2019

Lloc: Casa de l’Aigua de Trinitat Nova de Nou Barris (C. Garbí, 2 08033 Barcelona)

Horari: 17 a 19 h

Amb la participació de:

- Jordi Oliver i Solà, Inèdit Innova, Ecoinnovació estratègica.

- Verònica Kuchinovv, Simbiosy industrial per a un ús eficient dels recursos.

- Alícia Grima i Guixe, ENTORNa3, Gestió dels residus municipals i participació ciutadana.

Modera: Jordi Pietx i Colom, Consultor en innovació ambiental i fons europeus.

 

Anoteu les dates per a les properes jornades: 23 de novembre: Crisi Climàtica i acció a les entitatsa la Casa de l'Aigua de Trinitat Nova,30 de novembre: Biodiversitat, a La Pedrera, Barcelona.

Inscripcions: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

1ajornada aliancesambientals canvidata11desembre