Catalan English French Spanish

Cicle de sessions de treball compartit per cercar estratègies per la comunicació i l'educació vers l'adaptació de la població als canvis socioambientals del segle 21. 

Llegeix més...


Durant la setmana del diumenge
22 al divendres 27 d’agost del 2004, la SCEA va estar present en un dels estands de la Fira de Medi Ambient i Sostenibilitat del Fòrum de les Cultures Barcelona 2004.

 

Llegeix més...


Desenvolupament d’un Curs d’Educació Ambiental a la seu de la UPCN (Serós, Lleida), iniciat durant els cursos d’estiu de la pròpia UPCN, i amb continuitat al llarg del curs 2005-2006.

Llegeix més...


La Xarxa d'empreses pel Residu Zero va promoure l'aplicació de criteris de sostenibilitat en les empreses i organitzacions per avançar cap a un model de producció i gestió de residus més ecoeficient, tant a nivell econòmic, material com energètic i orientat cap al residu i l'emissió zero.

Llegeix més...Projecte europeu de canvi climàtic
l'objectiu del qual és fer entenedors conceptes com la «convergència» i la «contracció», les quotes d'emissió de carboni i el mercat global d'emissions per països a través d'aplicacions de noves tecnologies.

Llegeix més...

Espai de formació permanent organitzat dins del marc d’un Conveni de col·laboració entre la Societat Catalana d’Educació Ambiental i el Centre de Recursos Barcelona Sostenible de l’Ajuntament de Barcelona.

Llegeix més...


El programa Escoles Verdes sorgeix com un
compromís per donar suport a tots aquells centres educatius de Catalunya que volen innovar, incloure, avançar, sistematitzar i organitzar totes aquelles accions educatives que tenen la finalitat d’afrontar des de l’educació, els nous reptes del desenvolupament sostenible. 

Llegeix més...

Vine a la biblioteca a llegir, jugar i aprendre sobre sostenibilitat: lectures i jocs ambientals per a infants a les biblioteques. Consisteix en el disseny, programació i realització de tallers de lectures i jocs ambientals per a infants de 6 a 9 anys.

Llegeix més...


L’Oficina de l’Agenda 21 de l’Ajuntament de Mataró va desenvolupar un pla local d’educació per a la sostenibilitat al municipi.

Llegeix més...

És un projecte educatiu de pedagogia urbana en el que van participar representants de sis països: Itàlia, França, Gràcia, Holanda, Portugal i Espanya.

Llegeix més...