Catalan English French Spanish

 

 

 

La Maleta de la Biodiversitat és projecte desenvolupat durant l'any 2014 i 2015 amb el suport econòmic de l'Ajuntament de Barcelona i en col·laboració amb el Servei de Documentació d'Educació Ambiental (SDEA) i Barcelona Escoles+Sostenibles.

Llegeix més...

Bosc Turull

L’Aula Ambiental Bosc Turull és un equipament d’educació ambiental de titularitat municipal. Es troba entre els barris de Vallcarca i El Coll (districte de Gràcia), en sòl propietat de l’Ajuntament de Barcelona des de l’any 2001.

Llegeix més...

És un projecte educatiu que s’inicià el curs 2011‐2012 per fomentar la reducció dels embolcalls dels esmorzars i promoure la conscienciació, l’aprenentatge i la implicació de tota la comunitat educativa envers la prevenció de residus.

Llegeix més...

Desenvolupament d’un procés formatiu, consultiu i creatiu de tres mesos de duració sobre els futurs parcs infantils projectats a la plaça de les Glòries.

Llegeix més...

Camins de natura 200

Celebració l’any 2015 dels 40 anys del  primer itinerari de natura a l’Estat Espanyol, al bosc de Santiga (Barberà del Vallès), i els 30 anys des de la fundació de la Societat Catalana d’Educació  Ambiental (SCEA).

Llegeix més...

Des de l'any 2010 la SCEA està implicada en La Conferència Internacional de Joves Tinguem Cura del Planetauna proposta educativa de participació de delegats de secundària en la millora del seu entorn amb una mirada internacional.

Llegeix més...

El Programa de Voluntariat té la finalitat d'assegurar la gestió del voluntariat, serveix com a referència i assegura la seva organització. 

Llegeix més...

Aquesta projecte originat a la Vall del Ges durant el 2007 i desenvolupat a les comarques d'Osona, Ripollès i Alt Camp és una proposta que fomenta el coneixement, la recerca i l’actuació en el nostre entorn i la seva realitat.

Llegeix més...


Xarxa
transfronterera que agrupa una seixantena d’entitats i professionals de l’educació ambiental d’arreu del Pirineu, que te com objectius compartir experiències i promoure actuacions conjuntes d’educació ambiental al Pirineu.

Llegeix més...

Guia de l’Agenda 21 de l’Ajuntament de Barcelona, té com a objectiu difondre els conceptes bàsics lligats a la contaminació i qualitat atmosfèriques, tant a escala global com, sobretot, local i comarcal.

Llegeix més...


Mapa virtual interactiu, que funciona com una xarxa social per a smartphones, i que busca recollir les iniciatives sòcio-ambientals rellevants de la ciutat.

Llegeix més...